Garnforbruk i 2013

Garnforbruk i 2011

tirsdag 31. mars 2009

Første blogginnlegget

Så har jeg endelig kommet igang med en blogg som nok hovedsaklig vil bli om strikkingen min. Men man vet jo aldri da, hva som kan dukke opp under veis.

Jeg har strikket en del de siste årene , så tenker jeg etter hvert kommer til å laste opp en del bilder av ymse slag. Jeg strikker vel det meste egentlig, men har nok ting jeg enda ikke har vært innom. I det siste har jeg lært meg en del nye tekninkker som har åpnet veien til litt mer fristrikking for meg. Jeg har alltid vært en sånn som liker å ha en oppskrift å gå etter, men det har forandret seg sakte i det siste. Jeg har begynt å bruke hodet litt mer i strikkingen kan man kanskje si ;) Det har bl a ført til at jeg har fått meg en veske akkurat som jeg ønsket meg. Strikket utifra mitt eget hode.

Jeg har alltid en del arbeid på gang samtidig. Jeg er ikke noe flink til å ta ett og ett prosjekt og gjøre ferdig om gangen. Det ligger diverse prosjekter rundt om her hjemme hele tiden, som er i forskjellige stadiger av ferdigstillelse. Så noen ganger kan jeg få ferdig flere arbeid på en uke, andre ganger går det måneder mellom hver gang jeg får noe ferdig. I det siste har jeg vært veldig aktiv på stikkefronten , og det har medført en del arbeid ferdig på rekke og rad. Bilder av alt kommer nok etter hvert :)

Ellers tror jeg nok det dukker opp en del bilder av minien min også. Minien er hunden min som snart fyller 2 år. Han heter Teddy og er en skikkelig storsjarmør :) Han er bare 4,5 kg og for meg som bare har hatt store hunder før var det litt av en overgang til en så liten hund. I disse to siste årene har jeg oppdaget en mengde fordeler med å ha en så liten hund. Ikke minst at det er mye lettere å reise rundt med han med meg enn det var da jeg hadde store hunder. Så minien er vant med å reise masse. Både med fly, tog , buss , bil , trikk og t-bane.
Så da kan jeg vel offesielt kalle denne bloggen for åpnet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar