Garnforbruk i 2013

Garnforbruk i 2011

onsdag 5. oktober 2011

Sjalet Diva

Dette er et sjal jeg fant på Garnstudio sine sider. De kaller det Diva. Det er strikket i tynn alpaca og ble større enn jeg trodde det skulle bli. Fargen jeg har brukt er mest opp til olivengrønn vil jeg si. Det skal gies til min svigermor på hennes 70-årsdag som nærmer seg.


Jeg hadde akkurat 200 gram i denne fargen, det som stod i oppskriften. Alikevel gikk jeg tom for garn før jeg var ferdig og endte opp med å måtte felle av på en litt annen måte enn oppskriften beskrev. Sjalet er strikket fra spissene og "opp", ergo man begynner med å legge opp en helsikkes masse masker ;)


Sjalet ble større enn jeg trodde. Alpacaen gjør det til et veldig mykt, deillig og lett sjal. Teddy synes det er viktig å inspisere alle strikkede ting før de går videre ut av huset.
Virket som han godkjente dette. Jeg er litt usikker på fargevalget, men jeg synes den olivengrønne fargen går til veldig mye. Dessuten så tror jeg det er en ganske "inn" farge . Håper jeg .........Så da håper jeg bare hun synes sjalet og fargen er ok.

2 kommentarer:

  1. Nydeleg sjal og ein flott hund du har.

    SvarSlett
  2. For en heldig svigermor du har, dette blir hun sikkert stormende glad for. Stort og deilig og godkjent av den lille sjarmøren også.
    Ha en flott helg Hunni.

    SvarSlett