Garnforbruk i 2013

Garnforbruk i 2011

fredag 14. oktober 2011

Velkommen til verden Elias !!

Et vennepar har fått en nyyydelig liten babygutt. Han heter Elias, og jeg måtte selvfølgelig strikke en liten velkommen til verden pakkesang til han :)

Jeg hadde liggende noe Fabel fra Drops . Det var tre nøster med blånyanser og tre nøster med et som var grønt med innslag av gult, rødt, orange og hvitt.
Denne dressen strikkes i to tråder Fabel så jeg brukte en av hver farge sammen hele veien.

Jeg synes farge meleringen ble veldig bra.
Heldigvis syntes mammaen til Elias det samme :)
Jeg hadde noen flotte knapper liggende som passet perfekt til dressen.
Det ble både elefant, tiger, løve, gorilla og leopard i knapperaden.


Har som sagt strikket denne dessen en del ganger før, og alle som har fått har vært veldig fornøyd med den. Den kan brukes ganske lenge da den kan "vokse" med barnet. Jeg har denne gangen strikket den i str 1-3 mnd siden det allerede er veldig kaldt ute.

Elias blir nok en av de jeg kommer til å strikke en del til frammover. Jeg ble nemlig spurt om jeg vil være fadder til gutten !!! Jeg ble veldig rørt og VELDIG glad !!
Og når mammaen og pappaen i tillegg blir veldig glad for hjemmestrikkede ting til gogutten, så er det jo bare kjempegøy å strikke litt til han .

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min :)
Ha en super dag !!!

5 kommentarer:

 1. Fin, kjempekul fargekombinasjon!

  SvarSlett
 2. For en kjempe flott dress. Artig fargekombinasjon:) Takker også for at du deltar i mitt julekalenderlotteri og for at du tok turen innom meg:)

  SvarSlett
 3. Nydelig dress du har laget der Hunni og gratulere med fadderbarn. Regner med at han ikke går tom for ullklær :)

  SvarSlett
 4. Flott dress! Jeg har også god erfaring med å blande 2 ulike farger med Fabel, morsomt med farger! Gratulerer med fadderbarn :-)

  SvarSlett