Garnforbruk i 2013

Garnforbruk i 2011

tirsdag 2. november 2010

Da er man operert....

Det har vært litt stille fra meg en stund nå.
Det har sin forklaring.
Jeg har nemlig hatt litt håndkirurgi.
Jeg har en tid nå vært plaget av et så kalt
ganglion på høyre hånd.
Og siden dette plaget meg sånn
(spesielt når jeg strikket)
så bestemte jeg meg for at det var bare
å fjerne den.

Har dessverre bare dårlige mobil bilder å vise til.
Men sånn så altså kulen ut.

Det stakk noe veldig i den når jeg brukte hånden.

Det viste seg at det var en god forklaring på dette. Ganglionet har nemlig satt seg på senen fra langfingeren og den hadde attpåtil klart å splitte senen !! Kirurgen som opererte meg hadde aldri sett noen lignende, og med tanke på at han var litt opp i årene og operer ganske så mange ganglion i løpet av et år, så syns jeg det var litt "artig."

En Bergenser må jo alltid være litt spesiell ;)


Så i en god tid frammover nå så er det å gå med denne
skinnen på dagtid. Den skal gi støtte sånn at alt gror
uten noe tull.

Første uken var jeg godt plastret pga stingene skulle få ro.

I går var jeg til legen igjen og han fjernet to sting. De to som stod på yttersidene på arret. Resten av stingene skal jeg fjerne selv neste mandag, da skal det være grodd godt nok.

Med skinne og total ro på hånden var det en kjedelig første uke. Men de siste dagene har jeg funnet ut at jeg kan strikke bittelitt. Dvs så lenge jeg ikke har noe stort og tungt arbeid og jeg bruker god tid så får jeg faktisk strikket noen masker !!! Hurra !!!

Må selvfølgelig ta det veldig rolig og pent, og kjenner jeg noe i hånden må jeg pause. Siden jeg ikke får belaste noe særlig på hånden og den fremdeles skal ta det med ro så kan dagene bli en smule lang. Men det gjør jo ikke noe, for når dette er over, da kan jeg atter kose meg med hobbyen min uten at det gjør vondt :)

Også må jeg bare si tusen takk til verdens beste kjæreste !!! Han har pleiet meg og passet godt på at jeg ikke gjorde noe jeg ikke skulle. Han har gjort en kjempejobb !!!

Jeg innrømmer det glatt............hadde ikke han vært der hadde jeg nok gjort noe dumt og endt opp med et opprevet operasjonssår......... Jeg er nemlig håpløs på å la være å gjøre det jeg ikke skal.......... Så tusen takk for at du passer på meg :)

2 kommentarer:

  1. oi oi, sikkert godt å få den bort, selvom det kan være plagsomt en stund,du må nok mobilisere alt du har av tålmodighet, kjekt å ha en kjæreste som stiller opp, =) kos deg som best du kan, =) ønsker deg god bedring =)

    SvarSlett