Garnforbruk i 2013

Garnforbruk i 2011

tirsdag 27. oktober 2009

Det blir spennende frammover.....

Hurra !
Ullbuksen er ferdig. Så nå håper jeg bare at den er laget lang nok.
Men med bl a ekstra langt oppbrett så regner jeg
egentlig med at den vil holde et par år.


Trodde jeg skulle være ferdig med Fabel for en stund nå,
men så kom ønske om en bestilling på genser i enkel Fabel.
Har begynt, men merker overgangen til 1 tråd og tynne pinner......

Dette kommer nok til å ta litt lenger tid ;)

Innimellom så spinner jeg .
Har fått fatt i noe villsau ull !!!
Så nå spinnes det i mørk villsau.

Planen er å få spunnet opp nok garn til at jeg kan strikke meg et lite sjal i villsau. Det vil antagelig ta litt tid...........iom at jeg bare har håndteine, men man kan jo ikke gi opp fordet !! Er bare å krumme halsen og stå på ...

Det er veldig behaglig å spinne denne ullen og synes resultatet blir fint.

Ellers har jeg meldt meg på en fiber swap på Spinners home. Det blir veldig spennende !! Jeg prøver å sette sammen en fin liten fiberpakke som jeg skal sende nordover. Men blir ikke helt enig med meg selv hva jeg bør legge ved .......hehehe. Men snart må den sendes så da må jeg bare ta en sjefsavgjørelse ....

Har også gått litt amok på fiberkjøp rundt om på nettet.......

Har jo vært så fine kurser på både pund og dollar nå, at det fristet meg laaaangt over evne. Så regner med at det veldig snart blir en del pakker å få i postkassen !!!!

Har også latt meg friste av Wollmeise garnet !!! Var veldig heldig og fikk med meg en oppdatering der, og har kjøpt meg en grab bag !! 5 nøster av herligheten er altså snart på vei til meg , og jeg aner ikke hva farger jeg får......... spennende !!

Så har litt av hvert å se fram til i ukene som kommer :)

Ha en flott uke !!

5 kommentarer:

 1. Så fin bukse. Skjønner du merker overgangen fra dobbel tråd til enkel. Jeg strikket en topp i eskimo og pinne nr 8, og så sokker i fabel og pinne nr 2,5, det var vanskelig å omstille seg :)
  Er det villsauull fra Austevoll? Kanskje det er fra min brors sauer da ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefin ullbukse!!Tolmodighetsarbeide..Jeg har startet på ullbukse en gang jeg også,men...
  Ha en flott uke videre!!

  SvarSlett
 3. Flott ullbukse. Jeg er snart ferdig med min. Eller snart.. jeg mangler litt motivasjon, så det går ikke så fort.. men den vokser da litt. Fikk meldig fra ho som skal ha den i går, det var blitt vinter, så ho lurte på om ho fikk den snart, så jeg får vel satse på å få den ferdig iløpet av uka. Kjolen har jeg heller ikke fått gjort så mye mer med, men litt vokser den da. Jeg ville helst hatt den ferdig nå, men innser at jeg har litt anna enn strikking jeg må få gjort. Jeg er så imponert over garnspinninga di!!

  SvarSlett
 4. kjempe fin ullbukse da! Den blir nok satt pris på!
  Ullen din var fin da! Synes sånn "naturlig" ull er så sjarmerende;) GOD HELG

  SvarSlett
 5. Flott ullbukse. Det blir stor forskjell og gå over til enkel tråd, men jeg har merket at jo mer forskjellig pinnestørrelse jeg veksler mellom, jo bedre går det med armer og skuldre.

  Jeg går også å venter på meisegarnet mitt og er så spent på fargene. Har som du, ikke peiling på hva jeg får. Håper det kommer snart. Vi bestilte på samme dag. Gir du et lite pip i bloggen min når du får garnet. Er litt usikker på hva jeg gjorde med adressen min.
  Ha en fin helg,

  SvarSlett